STEENHOUWER IN UITSLUITEND GRAFMONUMUMENTEN

Noten Grafmonumenten is een steenhouwerij die uitsluitend grafmonumenten produceert. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als trendsetter in de grafsteencultuur.

WAAROM U BIJ ONS HET BESTE AF BENT

Al jaren zijn wij bezig met het verbeteren en innoveren van ons bedrijf. Zo hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in duurzame grafmonumenten. In onze showroom treft u een grote diversiteit grafmonumenten aan. Levering binnen twee weken is daarom ook desgewenst mogelijk. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden, van eenvoudig tot exclusief binnen elk budget. Uw eigen ontwerp op maat kunnen wij prachtig visualiseren met 3-D tekeningen. Uw wensen realiseren wij tot een uniek eindresultaat. Voor ons telkens weer een nieuwe uitdaging. Alleen het mooiste voor uw dierbare is waar wij voor gaan. Wij realiseren een duurzame en blijvende herinnering van alleen de allerhoogste kwaliteit materialen. Dit alles onderbouwen wij met 20 jaar garantie.

EEN GOED GEVOEL

Op onze website treft een groot aantal virtuele 3-D tekeningen van mogelijke grafmonumenten aan. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom en tuin waar veel eigentijdse en authentieke grafmonumenten staan. Ook treft u bij ons het grootste assortiment accessoires en urnen aan. Wij zijn er geheel op ingericht u te ontvangen in een gepaste sfeer en ambiance. Het vertrouwen en deskundigheid in onze organisatie hebben er toe geleid dat wij meerdere begraafplaatsen beheren. Hierin bekleden wij een voorbeeldfunctie. Vanzelfsprekend mag u van ons als specialist een uitstekende service verwachten.

AANBIEDINGEN EN SNELLE LEVERING

Omdat wij de modellen in onze tuin en showroom constant vernieuwen hebben wij altijd zeer interessante aanbiedingen. Dit zijn nieuwe grafmonumenten tegen de beste prijzen en met gewoon 20 jaar garantie. Een snelle levering behoort ook tot de mogelijkheden en is altijd bespreekbaar.

SERVICE EN GARANTIE

Wij maken het onderscheid met een uitmuntende service. Een enthousiast en deskundig team met hart voor de zaak. Wij geloven in onze kennis en kunnen en geven daarom twintig jaar garantie op het gehele grafmonument inclusief de fundering.