GROENONDERHOUD BEGRAAFPLAATSEN

Het groenonderhoud van de begraafplaats is een belangrijke taak. Lukasz en Hennie zijn op onze begraafplaatsen de hoveniers en voor het groenonderhoud verantwoordelijk. In het voor- en najaar staan de snoeiwerkzaamheden centraal. In het voorjaar is het vooral de groei van het onkruid dat alle aandacht opeist en in het najaar het vallen van de bladeren. Onze vaste ploeg en de MAS-leerlingen zijn hier onmisbaar gebleken.

MAS-LEERLINGEN

Elk jaar weer kiezen veel Mas-leerlingen ervoor om hun stage te lopen bij ons op de begraafplaatsen. Het grote voordeel is dat zij zelf hun uren kunnen indelen. De leerlingen kunnen bij ons meteen aan de slag en zijn in een paar dagen klaar met hun stage. Alleen de beste met een goede beoordeling komen in aanmerking voor een bijbaan in onze vaste ploeg.

VASTE PLOEG

Het groenonderhoud is een zeer arbeidsintensieve en niet te onderschatten taak. Onze jeugdige ploeg is hierin van grote waarde. Het zijn voormalige MAS-leerlingen die hun stage goed hebben afgerond en bij ons bijverdienen. De vaste ploeg werkt vooral in de vakanties en op de zaterdagen. Wat de vaste ploeg zo speciaal maakt is dat zij buiten het groenonderhoud ook de begeleiding doen van nieuwe Mas-stagiaires. Deze voormalige Massers zijn goed getraind om ook nieuwe leerlingen te begeleiden en kunnen zodoende hun leidinggevende capaciteiten ontwikkelen. Aan het al niet geringe loon is een zeer aantrekkelijke prestatiebonus gekoppeld waarbij inzet en prestatie extra en zeer goed worden beloond.