ONZE LOCATIE

Noten Grafmonumenten is gevestigd aan de Churchilllaan 121 op het industrieterrein Hoogeind in Helmond.

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor grafmonumenten. Met grafmonumenten als core-business onderscheidt het bedrijf zich van andere steenhouwerijen in de regio.

Noten grafmonumenten beheert drie begraafplaatsen in de regio Helmond.

ONTVANGSTRUIMTE

Wij zijn er op ingesteld u te ontvangen in een gepaste sfeer en ambiance zoals u van een specialist in grafmonumenten mag verwachten. hier nemen wij alle tijd voor u.

ALLES OP ÉÉN ADRES

Onze vestiging in Helmond heeft een grote showroom met een uitgebreid assortiment grafmonumenten in vele verschillende granietsoorten. U heeft hier een natuurlijk beeld van de verschillende kleuren.

Ook glas, roestvrij staal en andere materialen worden steeds vaker verwerkt. Wij zijn erop ingesteld om uw eigen ideeën en eigen ontwerpen te realiseren.

Het grootste assortiment grafaccessoires treft u bij ons aan. Graflantaarns, grafvazen, granieten bloempotten, lasergravures, gestraalde teksten en ornamenten, gegoten teksten en ornamenten, porseleinen foto’s en alle overige denkbare grafaccessoires zijn bij ons ruim vertegenwoordigd.

EXTRA SHOWROOM

In deze showroom staan meer dan 200 urnen en urnmonumenten voor asbestemming opgesteld. Allerlei gedenkstenen en assieraden treft u hier ook aan.

PARKEREN

Wij beschikken over een groot terrein waar geparkeerd mag worden. U kunt uw auto bij ons voor de deur of op het terrein parkeren.