KWALITEIT

Een grafmonument blijft in de meeste gevallen minstens twintig jaar liggen. Het betekent dat het grafmonument in deze periode degelijk, goed en mooi moet blijven ondanks alle weersinvloeden. Daarom is graniet bij uitstek het meest geschikt voor grafmonumenten. Wij gebruiken uitsluitend de allerbeste materialen en werken constant aan verbetering daar waar wij kunnen.

FUNDERING

Naast de kwaliteit van de natuursteensoort is ook de fundering belangrijk. Wij plaatsen al onze grafmonumenten uitsluitend op een prefab gewapend betonnen funderingsraam/plaat wat op vier gelijke funderingspalen wordt geplaatst. Alle funderingen worden qua maat op het grafmonument afgestemd. Een goede fundering is essentieel voor het behoud van het grafmonument.

ACCESSOIRES VAN TOPKLASSE

Het grootste assortiment grafaccessoires treft u bij ons aan. Grafaccessoires zijn een belangrijk onderdeel van een grafmonument. Zij bepalen de uiteindelijke uitstraling van een grafmonument. Ook deze grafaccessoires moeten al die jaren mee. Het kan niet anders dan dat deze zoals het grafmonument van de allerhoogste kwaliteit zijn. Ook voor grafaccessoires zoals graflantaarns, grafvazen, ornamenten, foto’s van porselein of gelaserde foto’s geldt; duurzaamheid gegarandeerd.

Wilt u een selectie van de accessoires zien? Klik dan op deze link.