Begraafplaats Mierlo

5,0 rating
11 januari 2019

Ik heb al veel positieve reacties gekregen bij het grafmonument. Iedereen vindt het monument prachtig. Daarbij heb ik, maar ook al eerder, mijn lof over u uitgesproken. Nu met de visitekaartjes erbij heeft men al uw gegevens meteen bij de hand. Dat is makkelijk.
Uw vriendelijkheid en geduld samen met uw professionaliteit en klantgerichtheid hebben ervoor gezorgd dat er nu een grafmonument ligt waar ik, ondanks het grote verdriet, een goed gevoel bij heb. Het is geheel naar wens. Alles kon, het lettertype dat ik graag wilde, het wegvliegend vlindertje in 3 kleuren. Hartelijk dank daarvoor. Evenals het mooie boeket bloemen. Heel attent. En niet onbelangrijk, de totaalprijs bleef onveranderd zoals in eerste instantie was afgesproken, ondanks mijn speciale wensen waaraan u gehoor heeft kunnen geven.
Nogmaals mijn hartelijke dank voor het hele traject naar het prachtige grafmonument.

N.v.t.

Perfect

5,0 rating
3 december 2018

Voor mijn vader hebben we bij Noten Grafmonumenten een prachtige grafsteen gevonden. We werden meteen al heel prettig ontvangen. Onze wensen werden serieus genomen en we kregen goed advies. Tevens een hele eerlijke prijs. Gewoon alles in 1 dus meteen duidelijk. Er werd nergens moeilijk over gedaan. De levering was keurig in overleg en veel sneller dan we elders hadden vernomen. Binnen een paar weken lag de grafsteen al, keurig gegraveerd op onze vader zijn graf. We zijn erg tevreden over Noten Grafmonumenten, een aanrader voor iedereen die graag een mooie grafsteen wenst voor hun dierbare. Een bedrijf met echt hart voor hun werk, klanten en respect voor de overledenen. Nog mooier werd het toen we een week later een prachtige bos bloemen ontvingen van Noten Grafmonumenten waarin ze ons bedankten dat we voor hun hadden gekozen. We hadden echt niet beter kunnen kiezen. We geven dit bedrijf een dikke 10!

Mireille van de Riet