STEENHOUWER IN UITSLUITEND GRAFMONUMUMENTEN

Noten Grafmonumenten is een steenhouwerij die enkel grafmonumenten produceert. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als trendsetter in de grafsteencultuur.

WAAROM U BIJ ONS HET BESTE AF BENT

Al jaren zijn wij bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons bedrijf.  In onze showroom treft u een grote diversiteit grafmonumenten aan. Levering binnen twee weken is daarom ook in sommige gevallen mogelijk. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. Van eenvoudig tot exclusief binnen elk budget. Uw wensen maken wij tot een uniek eindresultaat. Wij realiseren een duurzame en blijvende herinnering van alleen de allerhoogste kwaliteit materialen. Dit alles onderbouwen wij met 20 jaar garantie.

EEN GOED GEVOEL

Op onze website ziet u een groot aantal virtuele 3D tekeningen van mogelijke grafmonumenten aan. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom en tuin waar veel eigentijdse grafmonumenten staan. Ook treft u bij ons het grootste assortiment accessoires en urnen aan. Wij zijn er geheel op ingericht u te ontvangen in een gepaste sfeer en ambiance. Het vertrouwen en deskundigheid in onze organisatie hebben er toe geleid dat wij meerdere begraafplaatsen beheren.

AANBIEDINGEN EN SNELLE LEVERING

Omdat wij de modellen in onze tuin en showroom constant vernieuwen hebben wij altijd zeer interessante aanbiedingen. Dit zijn nieuwe grafmonumenten tegen de beste prijzen en met gewoon 20 jaar garantie. Een snelle levering behoort ook tot de mogelijkheden en is altijd bespreekbaar.

SERVICE EN GARANTIE

Wij maken het onderscheid met een uitstekende service. Een enthousiast en deskundig team met hart voor de zaak. Wij geloven in onze kennis en geven daarom twintig jaar garantie op het gehele grafmonument inclusief de fundering.