STEENHOUWER IN GRAFMONUMUMENTEN

Noten Grafmonumenten is een steenhouwerij die enkel grafmonumenten produceert. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als trendsetter in de grafsteencultuur.

WAAROM U BIJ ONS HET BESTE AF BENT

Al jaren zijn wij bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons bedrijf.  In onze showroom treft u een groot aantal grafmonumenten aan. Levering binnen twee weken is daarom ook in sommige gevallen mogelijk. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. Van eenvoudig tot exclusief binnen elk budget. Uw wensen maken wij tot een uniek eindresultaat. Wij realiseren een duurzame en blijvende herinnering van alleen de allerhoogste kwaliteit materialen. Dit alles onderbouwen wij met 20 jaar garantie.

EEN GOED GEVOEL

Op onze website ziet u een aantal 3D tekeningen van grafmonumenten. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom en -tuin waar veel eigentijdse grafmonumenten staan. Ook treft u bij ons een groot assortiment accessoires en urnen aan. Wij zijn er geheel op ingericht u te ontvangen in een gepaste sfeer en ambiance.

AANBIEDINGEN EN SNELLE LEVERING

Omdat wij de modellen in onze tuin en showroom constant vernieuwen hebben wij altijd interessante aanbiedingen. Dit zijn nieuwe grafmonumenten tegen de beste prijzen en met gewoon 20 jaar garantie. Een snelle levering behoort ook tot de mogelijkheden en is altijd bespreekbaar.

SERVICE EN GARANTIE

Wij maken het onderscheid met een uitstekende service. Een enthousiast en deskundig team met hart voor de zaak. Wij geloven in onze kennis en geven daarom twintig jaar garantie op het gehele grafmonument inclusief de fundering.