Een betrouwbare partner.

Noten Grafmonumenten heeft zich in de loop der tijd bewezen als betrouwbare partner. Het vertrouwen en onze deskundigheid hebben er toe geleid dat wij meerdere begraafplaatsen beheren in de regio. Welke dat zijn en wat de werkzaamheden zijn leest u op deze pagina. 

Alle graafwerkzaamheden worden uitgevoerd door Noten Grafmonumenten. Noten Grafmonumenten beschikt over een eigen gravendienst. Het grafdelven gebeurt uiterst nauwkeurig. Wij hebben moderne machines, maar als we er niet bij kunnen dan zal met de hand gegraven worden. Tijdens de graafwerkzaamheden dienen wij ons aan de wet te houden. Zo moet elk graf aan bepaalde wettelijk vastgestelde maten voldoen.

Leonardus Begraafplaats

Brouwhuis Begraafplaats

Molenstraat Begraafplaats

Groenonderhoud

Onder het beheer vallen alle uitvoerende werkzaamheden op de begraafplaatsen. Het groenonderhoud is een omvangrijke en arbeidsintensieve taak waarbij de maatschappelijk-stagiaires een belangrijke rol spelen.

Wij voeren ook exhumaties uit. Dit zijn opgravingen van stoffelijke resten die een andere bestemming krijgen (bijvoorbeeld op een andere begraafplaats begraven of cremeren) en waarvan de wettelijke grafrust van tien jaar nog niet is verlopen. Hierbij moet de begraafplaats worden afgesloten en mogen geen bezoekers aanwezig zijn.