EIGEN INBRENG

Vaak denkt men dat een zelf ontworpen grafmonument veel duurder is dan een “standaard” grafmonument. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het volume en de werkzaamheden/bewerkelijkheid van het monument zijn van invloed op de totaalprijs.

WERKWIJZE EIGEN ONTWERP

Wanneer u een eigen ontwerp heeft kunt u dit met ons bespreken door middel van schetsen of foto’s. Als u het idee alleen nog in uw hoofd heeft en nog niet heeft kunnen uitwerken doen wij dit samen. Wij maken 3D tekeningen om er voor te zorgen dat uw eigen ontwerp zo goed mogelijk gevisualiseerd wordt. Wij kunnen u uitvoerig informeren over wat technisch al dan niet mogelijk is.

WAAROM EEN EIGEN ONTWERP

Een eigen ontwerp is een unieke persoonlijke keuze. Bij het maken van een eigen ontwerp kunt u het grafmonument zo ontwerpen dat het echt past bij uw dierbare. U beslist wat er gemaakt wordt en hoe dit er uit moet komen te zien. Dit zorgt er voor dat het grafmonument veel persoonlijker is.

LEVERTIJD

Een eigen ontwerp duurt qua levertijd niet langer dan een “standaard”  grafmonument. Graniet komt van ver en heeft een lange weg te gaan voordat het bij ons aankomt. Wanneer de materialen bij ons binnen zijn wordt meteen aan de productie van het grafmonument begonnen. De op maat gemaakte fundering ligt al te wachten. De tekst (gegoten of gestraald) komt pas in de laatste fase van de productie.