DEGELIJK

Een grafmonument wordt vakkundig en met de grootste zorg gemaakt van de meest duurzame materialen. Ook het plaatsen van een grafmonument vergt de nodige vakkennis. Echter zal erosie in de loop der jaren op grafstenen zijn sporen nalaten. Verkleuring, scheurtjes, verzakkingen en vervaging van de tekst zijn na verloop van tijd mogelijk. Wij adviseren u graag in het juiste onderhoud. Hier vind u een aantal tips voor het onderhouden van een grafmonument.

Wij leveren alleen grafmonumenten van de allerhoogste kwaliteit. Wij geloven in onze manier van werken en kunnen daarom met alle vertrouwen twintig jaar garantie geven op de constructie en fundering van het grafmonument. Deze garantie is een service die u van een specialist in grafmonumenten mag verwachten.

BIJZETTING / BIJBEGRAVING

Een grafmonument is vaak bestemd voor twee personen. Dit betekent dat het gehele grafmonument met fundering verwijderd dient te worden als de tweede persoon komt te overlijden. Er moet immers weer een graf gemaakt worden. Hier komt veel meer bij kijken dan wat men in eerste instantie zou denken. Na het verwijderen van de grafsteen met fundering zal na overleg met de familie de tekst worden bijgeletterd en eventueel andere wensen worden besproken. Om kleurverschil te voorkomen wordt de gehele tekst opnieuw ingekleurd. Na overleg plaatsen wij het grafmonument met fundering opnieuw terug op het graf. Opnieuw geldt weer twintig jaar garantie.