IN VERTROUWDE HANDEN

Een kleinschalig bedrijf waarin iedereen hart heeft voor de zaak. Aandacht voor alle details. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Een goed gevoel, zeker bij een product waar veel emotie bij komt kijken. Een grafmonument is niet zo maar iets en dat begrijpen wij heel goed. U krijgt van ons de service die u mag verwachten van een specialist in grafmonumenten.

VERZORGING VERGUNNING

Wat veel mensen niet weten is dat er voor het te plaatsen grafmonument bij de gemeente of parochie een vergunning moet worden afgegeven. Wij verzorgen deze aanvraag als dit nodig is. De eventuele leges/kosten schieten wij voor en vindt u terug op de factuur.¬†Wij nemen altijd contact op met u en de beheerder van de begraafplaats om het tijdstip van plaatsen te bespreken. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond informeren wij u en sturen wij u een mail met foto’s van het zojuist geplaatste grafmonument.

TWEEDE STERFGEVAL

Noten Grafmonumenten verleent ook service na de plaatsing. Belangrijk om te weten is of de leverancier ook na plaatsing het eventueel onderhoud, het verwijderen en herplaatsen van het grafmonument na een tweede sterfgeval kan verzorgen en dit met evenveel zorg uitvoert als het leveren van een nieuw grafmonument. Wij verzekeren u dat bij ons alle werkzaamheden, ook voor de tweede maal, vakbekwaam en correct worden uitgevoerd. Hierop volgt weer 20 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.