Joan Opheij
Joan Opheij
14. September, 2020.
Prima bedrijf, ook in coronatijd fijn en correct geholpen. Na plaatsing ook nog verrast door een mooie bos bloemen.
Ank Jonkers
Ank Jonkers
10. September, 2020.
Het is erg prettig zaken met jullie te doen. Alles is goed verzorgd en het contact is zeer vriendelijk en service gericht. Het grafmonument is snel en goed geplaatst. Familie en vrienden vinden hem erg mooi. In 2008 is het grafmonument van mijn moeder geplaatst, welke er nog prima uitziet. Eigen ontwerp is voor jullie geen enkel probleem. Er wordt goed meegedacht en heel netjes uitgevoerd. Hartelijk bedankt!
Chris Partyka
Chris Partyka
3. April, 2020.
Goede service. Niks aan te merken.
Greet Van den Bogaert
Greet Van den Bogaert
23. Maart, 2020.
Luisterend oor, warme respectvolle ontvangst, deskundig, professioneel en zij komen hun afspraken na. Voelt zeer vertrouwd.
Wouter Van den elsen
Wouter Van den elsen
16. Maart, 2020.
Geweldige service, helemaal top!!
Jan Blijlevens
Jan Blijlevens
9. Maart, 2020.
Bij Firma Noten kun je zo binnen lopen. Je wordt ontvangen en je kan je vertellen wat je graag wilt. Niets is onmogelijk. Het is een familie bedrijf. Ik kon in mijn geval zelfs op zondag langs komen. Niets is te veel gevraagd. Ik heb een monument die precies is gemaakt zoals ik die wilde. Daarom is Noten grafmonumenten een bedrijf waar ik me thuis heb gevoelt. Ik heb niet overhaast/direct hoeven te beslissen en ik heb mijn wensen doorgegeven. Na mijn offerte heb ik na paar dagen later akkoord gegeven en alles was tot het einde goed verlopen. Mijn dank aan Notengrafmonumenten in Helmond
Jan klaasen
Jan klaasen
6. Maart, 2020.
Peggy van der Pol
Peggy van der Pol
21. Februari, 2020.