Oriƫnteren.

Een begraafplaats is de beste showroom. Hier liggen veel verschillende soorten grafmonumenten. U heeft hier een goed beeld van wat zoal mogelijk is qua maatvoering en uitstraling. Tijdens een wandeling over de begraafplaats krijgt u een goede indruk van verschillende modellen grafmonumenten, lettertypen en de verschillende kleuren graniet.

Een bezoek bij u thuis.

Indien u niet in de gelegenheid bent onze showroom te bezoeken dan is het ook mogelijk dat wij u thuis komen bezoeken met uitgebreide informatie. Wij kennen de maatvoering van de betreffende begraafplaats en kunnen u deskundig en uitvoerig informeren naar de mogelijkheden.

Showroom en buitenterrein

Wij beschikken over een moderne showroom. We hebben een breed assortiment grafmonumenten staan om u een goede indruk te geven van de verschillende mogelijkheden. Op ons buitenterrein staan ook vele grafstenen. U krijgt hier bij daglicht een goed en natuurgetrouw beeld van de verschillende kleuren en uitstraling van de granietsoorten.

(Eigen) ontwerp

Sommige mensen denken dat een eigen ontwerp veel duurder is dan een “standaard” model. Dit hoeft niet zo te zijn. Prijsbepalend zijn voornamelijk de bewerkelijkheid en het volume van het graniet.

Offerte

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte. Die offerte bevat de volgende punten:

  • Prijsopgave.
  • 3d-tekening.
  • Werktekening met maten.
  • Tekstvoorbeeld met het door u gekozen lettertype.
  • Leveringsvoorwaarden.

Na goedkeuring van de offerte ontvangt u van ons een bevestiging waar nog een keer alles duidelijk in wordt vermeld.

Status grafmonument

Gedurende het gehele proces houden wij u op de hoogte over de voortgang betreffende de productie en levering van het grafmonument. U ontvangt regelmatig een update van de status van het grafmonument.