Oriƫnteren.

Een begraafplaats is de beste showroom. Hier liggen verschillende soorten grafmonumenten. U heeft gelijk een goed beeld van wat zoal mogelijk is qua maatvoering en uitstraling. Tijdens een wandeling over de begraafplaats krijgt u een goede indruk van verschillende modellen grafmonumenten, lettertypen en de verschillende kleuren graniet.


Een bezoek bij u thuis.

Indien u niet in de gelegenheid bent onze showroom te bezoeken dan is het ook mogelijk dat wij u thuis komen bezoeken met uitgebreide informatie over wat zoal mogelijk is. Wij kennen de maatvoering van de betreffende begraafplaats. Samen bespreken wij dan wat zoal mogelijk is. Hierna ontvangt u een vrijblijvende en uitgebreide offerte.


Showroom

Wij beschikken over een moderne showroom. We hebben tientallen grafmonumenten staan om u zo een goed mogelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden.


(Eigen) ontwerp

Sommige mensen denken dat een eigen ontwerp duurder is dan een “standaard” model. Dit hoeft niet zo te zijn. De belangrijkste prijsaspecten de bewerkbaarheid en gebruik van materiaal. Ook kunt u kiezen voor een model uit de showroom. Deze modellen zijn tevens voorraad en kunnen snel geleverd worden.


Offerte

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte. Die offerte bevat de volgende punten:

  • Prijsopgave.
  • 3d-tekening.
  • Werktekening met maten.
  • Tekstvoorbeeld met het door u gekozen lettertype.
  • Leveringsvoorwaarden.

Na goedkeuring van de offerte ontvangt u van ons een bevestiging waar nog een keer alles duidelijk in wordt vermeld.


Status grafmonument

Gedurende het gehele proces houden wij u op de hoogte over de voortgang van het grafmonument. U ontvangt regelmatig een update van de status van het grafmonument.