ASBESTEMMING

Assieraden • Urnen • As gieten • Urnmonumenten • Gedenkteken

Ook voor urnen kunt u bij ons terecht. In onze showroom hebben wij een groot assortiment aan urnen staan.

Urnen zijn er in vele verschillende vormen, materialen en maten. Zo is het altijd mogelijk om een persoonlijke keuze te maken. Daarnaast is het mogelijk om een eigen urn te ontwerpen. Heeft u een idee voor een eigen ontwerp, laat het ons weten en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

U kunt er voor kiezen om een urn thuis te plaatsen, in een columbarium, urnengraf, in een bestaand graf bij te begraven of de as uit te strooien. Ook mag een gedeelte van de as worden overgeplaatst in een assieraad of een minurn. Daarnaast is het mogelijk om de as in een oplosbare urn te plaatsen en deze te begraven. Na verloop van tijd zal de urn oplossen en zal de as de grond intrekken.

Wij verzorgen het overzetten van de as gratis voor u.

Urnen illustratie gemaakt door Ilse van Kraaij voor Noten Grafmonumenten

ASSIERADEN

Daarnaast beschikken wij over eigen design assieraden. Wij kunnen de as van uw dierbare verwerken in een persoonlijk sierraad, net zoals bij grafmonumenten geldt dat hier veel mogelijk is.

U kunt altijd vragen naar de mogelijkheden. 

ASSCHILDERIJ

Daarnaast maken wij ook asschilderijen waarin de as van uw dierbare wordt verwerkt. Daarnaast kunnen hier persoonlijke objecten in worden verwerkt. 

Ook hier geldt; u kunt altijd vragen naar de mogelijkheden.