STEENSOORTEN

Natuursteen • Kleur • Structuur • Uitstraling • Indruk

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van steensoorten bij Noten Grafmonumenten. Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige natuursteenproducten bieden wij een uitgebreide selectie van granietsoorten die perfect passen bij uw keuze voor een grafsteen.

Graniet is een natuurlijk gesteente dat bekend staat om zijn unieke en prachtige uitstraling. Met een scala aan kleuren, patronen en texturen bieden granietsoorten eindeloze mogelijkheden voor interieur- en exterieurtoepassingen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, tijdloze uitstraling of een eigentijds en modern ontwerp, graniet biedt veelzijdigheid en stijl.

Op deze pagina vindt u een aantal granietsoorten. Onthoud dat dit slechts foto’s zijn en de werkelijke uitstraling net iets anders is. U bent welkom om het graniet te bezichtigen bij ons. Neem hier voor contact met ons op. 

Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste granietsoort die past bij uw specifieke behoeften en budget. Wij streven naar uitmuntendheid in kwaliteit en service, waarbij we ervoor zorgen dat uw project met granietsoorten van de hoogste kwaliteit wordt gerealiseerd.

Illustratie bergen door Ilse van Kraaij voor Noten Grafmonumenten

ALGEMENE INDRUK NATUURSTEEN

Absolute Black Gepolijst

Absolute Black gezoet

American Dakota

Aurora

Azul Pulomino

Belgisch Hardsteen gepolijst

Belgisch Hardsteen geschuurd

Bianco Carrara

Butterfly Blue

Cats Eye

Emperador Grey

Franse Leisteen

Galaxy Black

Himalaya

Impala

Kerala

Kuppan Green

Labrador Blue

Massangis

MKB Yellow

MultiRed

Noir Lauren

Olive Green

Orion

Orion Gezoet

Padang

Paradiso

Raveena

Regal Black geschuurd

Romantica

Royal Impala

Ruby Red

Steel Grey

Tan Brown

Tarn

Twilight Red