Blog

Via deze manier houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws. U leest hier informatieve artikelen die te maken hebben met verschillende thema’s rondom grafmonumenten en overlijden. U bent vrij om contact met ons op te nemen als u een reactie wil geven op een van de berichten. 

actueel
Noten Grafmonumenten

Een persoonlijk grafmonument.

Er is veel mogelijk als het gaat om het persoonlijk maken van een grafmonument. Zo kunt u naast het grafmonument, ook een lettertype, figuren en foto’s op het grafmonument plaatsen. Dit alles zorgt voor een nog persoonlijkere uitstraling van het grafmonument.

Lees verder.
actueel
Noten Grafmonumenten

De begraafplaats van de toekomst.

De begraafplaats van de toekomst moet een plek zijn waar een ieder zich thuis voelt, waar een ieder zichzelf kan terugtrekken en tot rust kan komen en waarbij respect is voor de nabestaanden en de overledene. Al deze punten moeten worden samen gepakt en vertaald worden naar een groene oase midden in de stad. De begraafplaats van de toekomst moet relevanter worden en vooral meer menselijker.

Lees verder.
actueel
Noten Grafmonumenten

Het beheren van een begraafplaats.

Voor veel mensen zal het raar klinken, een begraafplaats beheren. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Graaf je de graven? Doe je alleen het groenonderhoud of komt er nog veel meer bij kijken? In dit bericht geven wij u een kijkje in de wereld van het begraafplaats beheer.

Lees verder.
actueel
Noten Grafmonumenten

Onderhoud grafmonument

Ondanks dat graniet onderhoudsvriendelijk is, is het belangrijk dat onderhoud dat wordt verricht wel goed wordt verricht. In dit blog bericht vind u een aantal tips terug als het gaat over het onderhoud van het grafmonument.

Lees verder.
actueel
Noten Grafmonumenten

Wat is een grafmonument?

Een grafsteen, of grafmonument, is een steen die markeert waar een graf zich bevind. Een graf is een plek waar een overledenen begraven ligt. Meestal staat er persoonlijke informatie van de overledenen op het grafmonument. Zo zien we vaak de volgende punten op een grafsteen terug:

Lees verder.
error: Content is protected !!