CONTACTEER ONS

VEEL GESTELDE VRAGEN

Natuurlijk is het maken van een afspraak gewenst! Door een afspraak te maken, kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende tijd en middelen beschikbaar zijn om je te helpen op de best mogelijke manier. Het stelt ons in staat om ons volledig te concentreren op jouw behoeften en ervoor te zorgen dat we alle benodigde informatie en materialen bij de hand hebben. Daarnaast voorkomt een afspraak maken ook lange wachttijden en teleurstellingen als we niet direct kunnen helpen. Dus ja, het zou geweldig zijn als je een afspraak maakt, zodat we je de beste service kunnen bieden!

Gemiddeld genomen is de levertijd voor een grafmonument ongeveer 10 tot 12 weken. We streven ernaar om binnen deze termijn te leveren en ervoor te zorgen dat het monument met de grootste zorg en aandacht wordt vervaardigd.

Echter, het is belangrijk om te vermelden dat er soms onverwachte omstandigheden kunnen zijn die de levertijd iets kunnen verlengen. Hoewel we ons uiterste best doen om alles zo spoedig mogelijk af te handelen, kan het voorkomen dat bepaalde factoren buiten onze controle de productie en levering beïnvloeden.

Desondanks kun je erop vertrouwen dat we transparant zullen communiceren en je op de hoogte zullen houden van eventuele vertragingen, mochten die zich voordoen.

Absoluut! We begrijpen dat het ontwerpen van een grafmonument een zeer persoonlijke en betekenisvolle ervaring is. We staan open voor het realiseren van jouw eigen ontwerp voor een grafmonument. Jouw creativiteit en unieke visie kunnen worden vertaald naar een gedenkteken dat de herinnering aan je dierbare op een speciale manier eert.

We hebben ervaren ontwerpers en ambachtslieden die met jou kunnen samenwerken om je eigen ontwerp tot leven te brengen. Ze kunnen je adviseren over de haalbaarheid, materialen en technische aspecten van het ontwerp, zodat het resultaat zowel esthetisch als duurzaam is.

Het is belangrijk om te vermelden dat soms bepaalde ontwerpen, afhankelijk van hun complexiteit of materiaalkeuze, extra tijd en middelen kunnen vereisen. We willen ervoor zorgen dat het proces soepel verloopt en dat je tevreden bent met het eindresultaat. Daarom zullen we nauw met je samenwerken gedurende het hele proces, van concept tot realisatie, om ervoor te zorgen dat jouw eigen ontwerp grafmonument een unieke en betekenisvolle uiting wordt.

De kosten van een grafmonument kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, het ontwerp, de grootte en eventuele extra details of gravures.

Om je een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven, is het belangrijk om meer te weten te komen over jouw specifieke wensen en vereisten. Elk grafmonument is uniek en op maat gemaakt, wat betekent dat de kosten kunnen variëren.

We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we kunnen luisteren naar jouw ideeën en voorkeuren, en je kunnen voorzien van een gedetailleerde offerte op basis daarvan. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat het grafmonument zowel aan jouw verwachtingen als aan je budget voldoet.

We streven ernaar om transparant en eerlijk te zijn over de prijzen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ons doel is om je een kwaliteitsvol en betekenisvol grafmonument te bieden dat recht doet aan de herinnering van je dierbare, binnen een budget dat bij je past.

In sommige gevallen kunnen wij oude grafmonumenten recyclen. Dit is altijd maatwerk. Voor vragen kunt u ons via de mail bereiken. Stuur een zo goed mogelijke afbeelding van het grafmonument mee en benoem de begraafplaats. 

Ja dat kan ook. Wanneer u geen vervoer heeft of het prettiger vindt om in uw vertrouwde omgeving te blijven komen wij naar u toe. Daarvoor kunt u via de telefoon contact met ons opnemen om een afspraak te plannen. 

In de door u ontvangen offerte staat de levertijd voor het grafmonument. Wij houden u in de tussentijd op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces. Daarnaast bent u ook altijd welkom als er nog tussentijds vragen of opmerkingen zijn, of als u even uw hart wilt luchten. 

Een grafsteen kan gemaakt worden van verschillende materialen, afhankelijk van de voorkeuren en het budget van de familie. Enkele veelvoorkomende materialen zijn marmer, graniet, kalksteen en leisteen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en esthetiek.

Marmer is een elegant en duurzaam materiaal dat vaak wordt gekozen vanwege zijn gladde textuur en natuurlijke schoonheid. Graniet is een zeer populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid, hardheid en brede scala aan kleuren en patronen. Kalksteen heeft een warme uitstraling en wordt vaak gekozen vanwege zijn natuurlijke en rustieke charme. Leisteen heeft een unieke textuur en wordt gewaardeerd om zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid.

Het is belangrijk om te vermelden dat elk materiaal zijn eigen onderhoudsvereisten heeft en dat de keuze van het materiaal ook kan afhangen van de grafzerkregels op de begraafplaats. Het is raadzaam om met een professional te overleggen om het meest geschikte materiaal te kiezen dat past bij de gewenste esthetiek en duurzaamheid voor het grafmonument.

Het is belangrijk om het grafmonument goed te onderhouden. Voor onderhoudstips kunt u kijken op deze pagina. Wij verzorgen ook onderhoud voor een grafmonument dat wij niet geplaatst hebben.

Onze grootste zorg gaat uit naar het in goede orde vervaardigen van het grafmonument en alles daaromheen. Toch kan er af en toe iets misgaan. Wij zoeken altijd samen met u naar een oplossing. Voor een klacht kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Vermeld hierbij het offertenummer en de persoon met wie u contact heeft gehad. 

Noten Grafmonumenten

Churchilllaan 121, 5705 BK Helmond
0492-525705
info@notengrafmonumenten.nl

Whatsapp:

06-83480520

Illustratie telefoon door Ilse van Kraaij voor Noten Grafmonumenten

CONTACTFORMULIER