Een persoonlijk grafmonument.

Er is veel mogelijk als het gaat om het persoonlijk maken van een grafmonument. Zo kunt u naast het grafmonument, ook een lettertype, figuren en foto's op het grafmonument plaatsen. Dit alles zorgt voor een nog persoonlijkere uitstraling van het grafmonument.
Noten Grafmonumenten

Noten Grafmonumenten

Noten Grafmonumenten illustratie door Ilse van Kraaij

Het persoonlijk maken van een grafmonument. Waar moet ik rekening mee houden?

Er is veel mogelijk als het gaat om het persoonlijk maken van een grafmonument. Zo kunt u naast het grafmonument, ook een lettertype, figuren en foto’s op het grafmonument plaatsen. Dit alles zorgt voor een nog persoonlijkere uitstraling van het grafmonument. Daarnaast kan er voor gekozen worden om persoonlijke objecten op het grafmonument te bevestigen. Wij doen dit kosteloos. 

"Zo gewoon, zo bijzonder".

Een aanhef is de regel die bovenop het grafmonument komt te staan. Deze zin typeert de persoon of personen die hier begraven liggen. Het is een zin waar u als nabestaande bij voelt dat het gaat over uw dierbare. Ook komt het voor dat een zin uit het bidprintje wordt gekozen. Daarnaast is het van belang dat, wanneer er meerdere personen begraven liggen onder één grafmonument, de aanhef past bij beide personen. Een aanhef kan bij een tweede overlijden worden uitgebreid met een extra regel, geef dit dan bij het eerste overlijden aan zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Een aantal voorbeelden van aanheffen: 

  • Voor altijd in ons hart. 
  • Liefdevol gedenken wij.
  • Zo gewoon, zo bijzonder.
  • Houdoe! 
  • Het is goed zo. 

Lettertypen

Naast een aanhef is het ook belangrijk dat u het lettertype mooi vind. Het lettertype geeft een extra persoonlijkheid aan het grafmonument. Zo kunt u kiezen voor een sierletter, een schrijfletter, een strakke letter of juist uw eigen handschrift. Wij werken met moderne technieken waardoor we uw handschrift kunnen omzetten in te stralen tekst voor op een grafmonument. Wij laten altijd van te voren zien hoe het grafmonument er uit komt te zien. 

Romeo

0123456789

Paul

0123456789

Antoinne

0123456789

Figuren

Naast de tekst, kan een grafmonument nog verder worden gepersonaliseerd door het gebruik van tekens en figuren.

Tekens en figuren geven een persoonlijk beeld aan het grafmonument omdat dit veel visueler is dan een aanhef. Ook is het mogelijk om een een eigen tekening, of een tekening van de (klein)kinderen te stralen op het grafmonument. Ook een eigen handschrift kan worden verwerkt op het grafmonument. 

Foto's op een grafmonument

Ook kunt u kiezen voor een foto op het grafmonument. Alle foto’s die u fysiek, dan wel digitaal beschikbaar heeft kunnen worden omgezet in een foto voor op het grafmonument. In het voorbeeld ziet u een ovale foto, maar een vierkante of langwerpige foto is ook geen enkel probleem. 

Een grafmonument kan zo persoonlijk als u dat wilt.

Zoals u heeft kunnen zien is er heel veel mogelijk. Een ovale foto, een figuur, een op maat gemaakt lettertype en een persoonlijke aanhef. Wij kijken altijd samen naar de mogelijkheden en naar de wensen. Wij maken altijd tekstvoorbeelden en een 3d-tekening van het grafmonument zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar. 

error: Content is protected !!