Een persoonlijk grafmonument.

Noten Grafmonumenten illustratie door Ilse van Kraaij
Er is veel mogelijk als het gaat om het persoonlijk maken van een grafmonument. Zo kunt u naast het grafmonument, ook een lettertype, figuren en foto's op het grafmonument plaatsen. Dit alles zorgt voor een nog persoonlijkere uitstraling van het grafmonument.

Het persoonlijk maken van een grafmonument. Waar moet ik rekening mee houden?

Er is veel mogelijk als het gaat om het persoonlijk maken van een grafmonument. Zo kunt u naast het grafmonument, ook een lettertype, figuren en foto’s op het grafmonument plaatsen. Dit alles zorgt voor een nog persoonlijkere uitstraling van het grafmonument. Daarnaast kan er voor gekozen worden om persoonlijke objecten op het grafmonument te bevestigen. Wij doen dit kosteloos. 

"Zo gewoon, zo bijzonder".

Een aanhef is de regel die bovenop het grafmonument komt te staan. Deze zin typeert de persoon of personen die hier begraven liggen. Het is een zin waar u als nabestaande bij voelt dat het gaat over uw dierbare. Ook komt het voor dat een zin uit het bidprintje wordt gekozen. Daarnaast is het van belang dat, wanneer er meerdere personen begraven liggen onder één grafmonument, de aanhef past bij beide personen. Een aanhef kan bij een tweede overlijden worden uitgebreid met een extra regel, geef dit dan bij het eerste overlijden aan zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Een aantal voorbeelden van aanheffen: 

  • Voor altijd in ons hart. 
  • Liefdevol gedenken wij.
  • Zo gewoon, zo bijzonder.
  • Houdoe! 
  • Het is goed zo. 

Lettertypen

Naast een aanhef is het ook belangrijk dat u het lettertype mooi vindt. Het lettertype geeft een extra persoonlijkheid aan het grafmonument. Zo kunt u kiezen voor een sierletter, een schrijfletter, een strakke letter of juist uw eigen handschrift. Een voorbeeld van lettertypen vindt u hier terug.

Wij werken met moderne technieken waardoor we uw handschrift kunnen omzetten in te stralen tekst voor op een grafmonument. Wij laten altijd van te voren zien hoe het grafmonument er uit komt te zien. 

Romeo

0123456789

Paul

0123456789

Antoinne

0123456789

Figuren

Naast de tekst, kan een grafmonument nog verder worden gepersonaliseerd door het gebruik van tekens en figuren.

Tekens en figuren geven een persoonlijk beeld aan het grafmonument omdat dit veel visueler is dan een aanhef. Ook is het mogelijk om een eigen tekening, of een tekening van de (klein)kinderen te stralen op het grafmonument. Ook een eigen handschrift kan worden verwerkt op het grafmonument. 

Voorbeelden van figuren vindt u hier terug. 

Foto's op een grafmonument

Ook kunt u kiezen voor een foto op het grafmonument. Alle foto’s die u fysiek, dan wel digitaal beschikbaar heeft kunnen worden omgezet in een foto voor op het grafmonument. In het voorbeeld ziet u een ovale foto, maar een vierkante of langwerpige foto is ook geen enkel probleem. 

Een grafmonument kan zo persoonlijk als u dat wilt.

Zoals u heeft kunnen zien is er heel veel mogelijk. Een ovale foto, een figuur, een op maat gemaakt lettertype en een persoonlijke aanhef. Wij kijken altijd samen naar de mogelijkheden en naar de wensen. Wij maken altijd tekstvoorbeelden en een 3d-tekening van het grafmonument zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar. 

Share the Post:

Related Posts

Moord John F. Kennedy. 60 jaar dood.

Moord John F. Kennedy. Op 22 november 1963 werd de wereld geschokt door het tragische overlijden van de 35e president van de Verenigde Staten, John Fitzgerald Kennedy. Zijn dood markeerde niet alleen het einde van een veelbelovende politieke carrière, maar het liet ook een onuitwisbare indruk achter op de Amerikaanse samenleving en de wereld als geheel. Dit blogbericht werpt een diepgaande blik op de gebeurtenissen rondom de dood van JFK en de blijvende impact ervan op de geschiedenis.

Read More

Kosten grafsteen

Wanneer een geliefde overlijdt, moet er veel geregeld worden. Een van de belangrijkste beslissingen die genomen moet worden, is de keuze van een grafsteen. Een grafsteen is niet alleen een eerbetoon aan de overledene, maar ook een manier om de herinnering aan hen levend te houden. Veel mensen vragen zich af: wat kost een grafsteen? In dit blogbericht proberen we wat inzicht te verschaffen in de kosten die gepaard gaan met het kiezen en plaatsen van een grafsteen.

Read More